Άνιμα Κάβα Cabernet Sauvignon Παλαιωμένος Μεσσηνιακός Τοπικός Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Στις δυτικές περιοχές της Μεσσηνίας με το ιδιαίτερό τους μικροκλίμα – πλαγιές που αγναντεύουν το Ιόνιο Πέλαγος – ευδοκιμεί, με άριστα αποτελέσματα, η πιο εκλεκτή κόκκινη ποικιλία του κόσμου. Το Cabernet Sauvignon. Διαλεγμένο από τους καλύτερους αμπελώνες της πιο εύφορης γης, παλαιώθηκε για 24 μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια και παρέμεινε απερίσπαστο στη φιάλη του για περαιτέρω ωρίμανση για 3 επιπλέον χρόνια. Ένα κρασί που θα σας ταξιδεύσει με τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα και τον απόλυτα ισορροπημένα πλούτο της γεύσης και των αρωμάτων του! Αφήστε το να αναπνεύσει και απολαύστε το σε θερμοκρασία δωματίου. Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Άνιμα Cabernet Sauvignon Παλαιωμένος Μεσσηνιακός Τοπικός Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Η πιο γνωστή γαλλική ποικιλία σταφυλιού βρήκε στο έδαφος της Μεσσηνίας τις ιδανικότερες συνθήκες για να ευδοκιμήσει και να μας προσφέρει τα αρώματα της ψυχής του! Η προσεγμένη ερυθρή οινοποίηση και παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 2 χρόνια, μας δώρισαν ένα σαρκώδες, βαθύ πορφυρό οίνο με μαλακές ταννίνες, πλούσιο σε αρώματα μπαχαρικών, ώριμων κόκκινων φρούτων, βανίλιας και μια βελούδινη γεύση που αφήνει μια ξεχωριστή μακριά επίγευση στο στόμα. Επιδέχεται περαιτέρω παλαίωση & συνοδεύει άριστα κόκκινο κρέας, κυνήγι, και δυνατές κόκκινες σάλτσες στους 16-18°C.

Άνιμα Merlot Μεσσηνιακός Τοπικός Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Η γνωστή γαλλική ποικιλία, βρήκε στη γη της Μεσσηνίας τις ιδανικές συνθήκες για να απελευθερώσει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά. Ένα εξαιρετικό κρασί με πορφυρό-ρουμπινί χρώμα και ένα πλούσιο μπουκέτο από αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών. Σωστά δομημένο, με φιλικές τανίνες & μακρύ φρουτώδες τελείωμα. Επιδέχεται παλαίωση και συνοδεύει άριστα κόκκινο κρέας, αλλαντικά και σκληρά τυριά, στους 18°C.

Άνιμα Chardonnay Μεσσηνιακός Τοπικός Οίνος Λευκός Ξηρός

Στη γη της ημιορεινής Πυλίας κοντά στη θάλασσα (αμπελοέσσας από τα ομηρικά χρόνια) το κοσμοπολίτικο Chardonnay βρήκε τις ιδανικές συνθήκες για να απελευθερώσει τα μοναδικά αρώματα της ποικιλίας. Η παλαίωση σε καινούργια δρύινα βαρέλια δίνει την αίσθηση του πλούτου και ένα φρουτώδες μακρύ τελείωμα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη νεανική φρεσκάδα και τον ευγενικό χαρακτήρα αυτού του εξαίρετου οίνου. Σερβίρεται δροσερό στους 12°C και συνοδεύει αρμονικά όλα τα οστρακοειδή, θαλασσινά και ψάρια.